Still Going Strong Cricket Club

Uitslagen golfwedstrijden 2005


alle uitslagen per e-mail doorgeven liefst 's avonds na de wedstrijd met een korte impressie van de wedstrijd


5 oktober Veluwse

Een goede opkomst, 31 deelnemers, en met schitterend weer een gezellige SGS golfdag. Iedereen was zeer gecharmeerd van de baan en het gezellige clubhuis, zeker iets om er in te houden. Met lange holes een niet voor iedereen eenvoudige baan.

De winnaar bij de 1e categorie (tot handicap 24 ) werd Thom de Veth met 33 punten, 2e Arthur van Lunszen met 31 punten en 3e Victor Dreis met 30 punten.

Bij de 2e categorie was de winnaar met 33 punten Peter Koppens, 2e Wim Slendebroek met 30 punten en 3e Ron Rishworth met 29 punten.

De longest drive bij de heren kwam van Victor Dreis en bij de dames van Elly van de Westeringh. De neary kwam op de naam van Erik Kuurstra.

Het was de laatste wedstrijd van het seizoen, dus werd de Pink Jacket uitgereikt aan de speler met het beste gemiddelde over drie gespeelde wedstrijden. Wim Slendebroek, met een gemiddelde van 37 stablefordpunten, kwam in de boeken voor het seizoen 2005.

Ons rest nog de jaarlijkse wedstrijd van SGS tegen het Rijk van Nijmegen om de Phijffer Trophee op 28 oktober a.s.

Reporter: Hans Delfos


24 augustus De Batouwe 

Er was jammer genoeg niet zon grote opkomst. 19 deelnemers. De thuisblijvers hebben wat gemist, want het is een hele leuke baan en het was bovendien heerlijk weer. Anke Borggreven struikelde voor de 18e hole en heeft daarbij haar pols ernstig geblesseerd. Zodanig, dat zij voorlopig niet kan golfen. Heel vervelend voor haar. De longest drive bij de heren was van Walter Brand en bij de dames was het Marrit van Noord, die het verst op de fairway kwam. De neary is bij de dames niet geslagen, bij de heren was het Ruud Jansen, die het dichts bij de pin lag.

Gezien het aantal deelnemers was er dit keer bij de prijsuitreiking geen onderverdeling in lage en hoge handicaps. De eerste prijs was voor Rob de Haas met 36 punten, 2e Joop Borggreven met 33 punten en 3e Gerrit van Schouwenburg met 32 punten.

De Batouwe nemen we volgend jaar weer op in het programma.

Reporter : Hans Delfos


12 augustus op Hattem
Zoals voorgaande jaren was er weer veel belangstelling voor het golfen op de mooie Hattemse (35 deelnemers)
Helaas was het weer ons niet goed gezind. Het ging zo hard regenen, dat we van de baan moesten. De greens stonden zelfs blank.
Er konden helaas geen prijzen worden uitgereikt. Wel zijn er twee birdies gemaakt. Een van Coby de Veth en de andere van Karin Vriens.
Zoals altijd was daarna bij de borrel en het eten, iedereen bleef, wel heel gezellig.

Reporter : Hans Delfos


21 juli 2005 op Sluispolder Alkmaar
Na een aantal afzeggingen hadden we helaas maar 16 deelnemers over.
Het waaide verschrikkelijk hard, maar het bleef gelukkig praktisch droog. Er werd gezien de omstandigheden redelijk gescoord.
De 1e prijs was voor Anke Borggreven met 36 punten, de 2e prijs voor Hans Delfos met 33 punten en de 3e prijs voor Ferry Dukker met 32 punten.
De longest drive heren was van Hans Delfos.
Bij de dames was er niemand op de fairway gekomen.
De neary werd geslagen door Ruud Jansen.
Auke Bloembergen was een fantastisch gastheer.
Reporter : Hans Delfos


9 juni 2005 Heelsum 

Wederom goed weer.

Bij de handicappers tot 24 was de 1e plaats voor Wim Slendebroek, 2e Arhtur van Lunzen en 3e Dirk Jan Boelhouwer.

In de andere categorie was 1e Pieter van Noord, 2e Cobi de Veth en 3e Tine de Ruiter.

 

De longest drive dames was van Dieuwke van Esveld, bij de heren was het Thom de Veth en de neary was van Bing Jurriens.


20 mei 2005 Rottebergen 

De temperatuur was goed, maar het waaide wel hard.

Bij de categorie boven handicap 24 was de 1e plek voor Jaap Ouwerkerk met 31 punten, 2e John Beijer met 29 punten, 3e George Moon, ook met 29 punten. Bij de categorie tot 24 punten was de 1e plaats voor Trudy Vollebregt met 32 punten, 2e Ted Hartman, ook met 32 punten en 3e Thom de Vet, eveneens met 32 punten.

 

De longest drive Heren was van Jaap Ouwerkerk, bij de dames Trudy Vollebregt. De neary was van Ted Hartman.


27 april 2005 Lelystad. 

26 was een redelijke opkomst voor de eerste wedstrijd van het seizoen. Het was goed weer, droog, maar het waaide erg hard.

Bij de categorie boven handicap 24 was Peter Koppens de winnaar met 43 punten,

2e Wim Slendebroek met 41 punten en 3e Henk de Ruiter met 33 punten.

Bij de handicaps tot 24 was Marianne Hartman 1e met 38 punten, Elly van de Westeringh 2e met 35 punten en Victor Dreis 3e met 32 punten.

 

De longest drive bij de dames was van Elly van de Westeringh, bij de heren Van Bing Jurriens. De neary was van Dieuwke van Esveld.